Maak kennis met de WakiFlaki’s

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 19:20

Wat in hemelsnaam zijn WakiFlaki’s ???!!!...

Toen onze zoon nog een klein jongetje was - waar is de tijd naartoe? - stond hij erop dat ik een verhaaltje vertelde voor hij in slaap viel. Meestal was dat eentje van Jip en Janneke, maar soms mocht het ook iets anders zijn. En dan sloeg mijn nog altijd aanwezige kinderlijke fantasie op hol en ontstonden eigen figuurtjes. Zo werden de WakiFlaki’s geboren. Grappige creatuurtjes die kleine avonturen beleefden. 

De verhaaltjes, die ik ter plekke uitvond, heb ik nooit opgetekend, wat ik nu erg jammer vind. En ik had ook niet genoeg tekentalent om ze gestalte te geven. 

Toen ik echter onlangs via een vriendin kennis maakte met amigurumi, struikelde ik over de ontwerpjes van Lanukas. De simpele haakfiguurtjes deden plots de WakiFlaki’s terug opduiken vanuit mijn tot dan verre geheugen.

Zo hadden ze er kunnen uitzien! Ik ben ze spontaan beginnen maken en na een paar “na-maaksels” heb ik er een eigen draai aan gegeven. Ondertussen ben ik ook helemaal verslaafd geraakt aan het haken van gekke ami’s en zullen er zeker nog meer volgen. Want er ontsproten toen wel meer figuurtjes aan mijn kinderlijk brein. 

Maar maak hier alvast kennis met Fizzy en Fuzzy, de eerste familieleden van de WakiFlaki’s. 

Wil je ook een tastbare WakiFlaki? Misschien verzin je er zelf ook wel een verhaaltje bij voor je kleintje... Je kan ze bij mij bestellen door onderstaand reactieformuliertje in te vullen en op te sturen, dan spreken we verder af.

Zet er wel in welke je wil:

Fizzy, de groene of Fuzzy, de chocolade, of beide. Ook andere kleurtjes zijn mogelijk. 

Ze kosten 10,00€ per stuk, of 19,00€ voor 2 (excl.verzendkosten = standaard pakkettarief van BPost). 

Ze zijn gehaakt in 100 o/o katoen, wasbaar en bevatten geen scherpe of losse deeltjes. 


Reactie plaatsen

Reacties

Guy Crab
7 maanden geleden

😜